Aгнешка чорба

Продукти:
0,500 гр. месо; 1 глава лук; 2 с.л. брашно; 2 яйца; подправки; магданоз; лимонов сок; мазнина (2 с.л.).

Начин на приготвяне
      В разтопеното масло (олио) пържим ситно нарязаният лук и нарязаното на парчета месо. След това наръсваме с брашно, пържим всичко още десетина минути, прибавяме магданоза, наливаме необходимата вода и оставяме да ври, докато омекне месото. Готовата супа застройваме с разбитите яйца и лимоновия сок.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s