Баница с риба тон и гъби

Продукти:
1 глава кромид лук, 300 гр. печурки, 7–8 клонки магданоз, 3 с.л. олио, 2 консерви риба тон в собствен сос, черен пипер, сол, 1 пакет бутер тесто, 3 яйца, 300 мл. прясно мляко.

Начин на приготвяне:
Нарязаните кромид, гъби и магданоз се запържвате олиото.След като омекнат, се прибавя надробената риба. Овкусява се със сол и черен пипер и се задушава до готовност. Разделя се на 3 части и се слага между корите. Баницата се нарязва на парчета и се залива в млякото яйца. Пече се в умерена фурна.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s