Бутер руло с кайма

Продукти:
500 гр. бутер тесто.

За пълнежа:
250 гр. мляно месо, черен пипер, чубрица, 1 връзка зелен лук.

Начин на приготвяне:
Задушаваме каймата със ситно нарязания лук и подправките. Разстиламе размразеното тесто и разполагаме върху него плънката. Увиваме на руло и го слагаме в облята със студена вода тава. Печем в предварително затоплена до 220 градуса фурна до зачервяване. След изпичане нарязваме рулото на парчета. Сервираме ги топли.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s