Кекс от кайма

Продукти:
600 гр. кайма, 200 гр, кренвирши, 200 гр. гъби, 100 гр. пушено сирене, 2 яйца, 1/4 пакетче краве масло, щипка сол, бахар, чубрица и млян чер пипер на вкус.

Начин на приготвяне:
Кренвиршите се обелват и заедно със сиренето се нарязват на парченца. Гъбите се измиват и нарязват на ситно. Всичко се смесва с каймата в дълбок съд. Прибавят се разбитите яйца, подправките и маслото. Разбърква се и се изсипва в тавичка за кекс. Пече се в умерено загрята фурна до зачервяване 20-30 минути.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s