Муска с кисело зеле

Продукти:
1кг. кайма; 100гр. сланина; също смляна или накълцана; червен пипер; суха чубрица; 1 голяма зелка; мас или олио; брашно; яйце; кофичка кисело мляко.

Начин на приготвяне:
Изпържваме каймата и сланината добре с една ситно нарязана глава лук, сол, чер пипер, чубрица. Зелето, нарязано наситно, също трябва да се поизпържи заедно с червеня пипер. Редим пласт зеле, пласт кайма. Горният пласт трябва да е зелев. Печем, като доливаме малко вода. Когато мусаката се изпече, заливаме с яйцето, разбито с киселото мляко. Допичаме окончателно.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s