Свински ролади

Продукти:
1 кг. свинско месо (смляно); 2 – 3 кифлички; 3 – 4 яйца; сол; настъргана лимонена кора; чер пипер; 2 с.л. пр. мляко; брашно.

Начин на приготвяне:
Смляното месо омесваме с кифличките, които предварително са били накиснати в прясно мляко или вода и са добре изцедени. Слагаме още яйцата, солта, черния пипер, млякото. Месим добре и правим от сместа 4 дълги хлебчета, които овалваме в брашно. Печем ги в тавичка със сгорещено масло. Студеното печено нарязваме на филии и поднасяме с пържени картофи и сос.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s