Фрикадели

Продукти:
500гр. кайма (смес), 500гр. картофи, 1 яйце, 2-3 глави лук, олио, чер пипер, сол.

Начин на приготвяне:
Обелете и настържете на ситно ренде картофите. Истискайте ги с ръка, за да отстраните сока им. Прибавете ги към каймата, а след тях яйцето, настъргания лук, солта и чер пипер на вкус. Омесете всичко добре. Оформете от добре омесената смес сплескани кебапчета и ги изпържете в сгорещено олио, докато порозовеят отвсякъде. Поднесете с гарнитура по избор.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s