Шницел от мляно месо и спанак

Продукти:
300гр. телешка кайма, 200мл. олио, 500гр. сварен спанак, 2 яйца, 1 глава лук, 2-3 скилидки чесън, 1 връзка магданоз, галета, чер пипер, сол.

Начин на приготвяне:
Към каймата прибавеете отцедения, нарязаннн на ситно спанак, лук, магданоз, 2 жълтъка, чер пипер, сол. Объркайте всичко много добре и ако е необходимо, добавете галета, за да се получи смес като за кюфтета. Оформете шницели, оваляйте всеки по отделно в галета, после в разбитите на сняг белтъци и изпържете до златисто. Поднесете ги сс пресни картофи или зелена салата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s