Агнешки кебап

Продукти:
600гр. агнешко месо, 110 мл.олио, 100мл. вино, 30гр. мазнина, 1 морков, 4 глави лук, З скилидки чесън, магданоз, клонче чубрица, чер пипер, сол.

Начин на приготвяне:
Направете маринатата от виното, олиото, настъргания морков, нарязаните на ситно лук и чесън, магданоза, чубрицата, солта, черния пипер. Поставете месото, нарязано на парчета, да престои в маринатата една нощ.
На другата сутрин го сложете да ври в маринатата, като добавите и маслото. Ако сосът изври, преди месото да е омекнало, добавете малко вода. По същия начин може да приготвите кебап и от телешко месо.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s