Агнешко със зелен лук

Продукти:
1кг. ангешко (шилешко) месо, 100мл. олио, 7-8 връзки зелен лук, 1 връзка пресен чесън, 1 връзка магданоз, 1 връзка джоджен, 1 лъжичка червен пипер, 1 лъжица брашно.

Начин на приготвяне:
Нарежете месото на парчета, измийте го, сложете го в тенджера заедно с нарязания на по-едро лук, чесъна, магданоза, джодженa, червения пипер, олиото и 200 мл. вода. Поръсете с 1 лъжица брашно, посолете и сварете ястието на тих огън, докато месото напълно омекне. Поднесете го с кисело мляко.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s