Агнешко с магданоз

Продукти:
1кг. агнешко месо, 50гр. масло, 2 връзки зелен лук, 4-5 връзки магданоз.

Начин на приготвяне:
Месото от плешката или бутчето нарежете на порции, залейте с вода, която да го покрие по-малко от половината, посолете и сложете да се вари. Когато местото вече е полусварено, прибавете маслото, нарязаните магданоз и зелен лук. Доварете яденето на тих огън като внимавате да остане малко сос.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s