Говеждо месо с яйца

Продукти:
250гр. варено говеждо месо; сол; червен пипер; 150гр. масло; 8 яйца; доматен сок.

Начин на приготвяне:
Свареното месо, нарязано на филийки, редим в тавичка, в която предварително е сгорещено маслото. Прибавяме сол и червен пипер. Обръщаме от време на време, за да се запече месото и от двете страни. Изливаме доматения сок, върху него чупим яйцата (те може да са 4, по 1 за всеки). Допичаме, докато яйцата се втърдят.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s