Гъска с кисело зеле

Продукти:
Гъска; мас или краве масло; 1 по-гоялма зелка; червен и черен пипер; люта чушка.

Начин на приготвяне:
Ситно нарязаното кисело зеле пържим в горещата мазнина заедно с червения пипер. Когато зелето омекне, по желание можем да добавим 1 или повече люти сухи чушки. Нареждаме зелето в тава, върху него слагаме добре измитата, леко осолена и поръсена с червен и чер пипер гъска. Покриваме я с големи зелеви листа, които я предпазват от изгаряне. Печем на силна фурна.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s