Мариновани пилешки крилца

Продукти:
1 кг. пилешки крилца, олио за пържене.

За маринатата:
3–4 с.л. соев сос, 1 кубче пилешки бульон, 1 ч.л. чубрица, 1 ч.л. черен пипер, 1 с.л. мед, 2 с.л. олио, 1 с.л. горчица, 1 с.л. кетчуп.

Начин на приготвяне:
Крилцата се разделят на две, измиват се и се поставят в дълбок съд. Всички продукти за маринатата се смесват в купа и крилцата се поливат със сместа. Желателно е да престоят поне едно денонощие. Маринованите пилешки крилца се пържат в сгорещено олио до златисто. Сервират се с гарнитура по желание.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s