Наденица на грил със зеленчуци

Продукти:
4 наденици, 2 тиквички, 1 глава червен пипер, 2 червени чушки, 1 домат, 2 стръка мащерка, 2 с.л. олио, сол и бял пипер на вкус, 5 кг. ягоди.

Начин на приготвяне:
Надениците се запичат на скара, грил тиган или във фурна. Зеленчуците се режат на кубчета. Лукът и чушките се запържват в олиото за 3–4 минути, след това се слагат тиквичките и бъркането продължава още 2 минути. Добавят се доматите и наситнената мащерката, овкусява се със сол и пипер и се бърка още 2–3 минути. Надениците се поднасят с гарнитура от сотираните зеленчуци.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s