Прасе, пълнено със кисело зеле

Едно чисто, измито и осолено със сол и червен пипер прасе пълним с добре изпърженото в мас (или олио) ситно нарязано кисело зеле. В зелето сме прибавили и ситно нарязано парче сланина или шунка. Зашиваме прасето, след като сме го напълнили и печем. При поднасянето слагаме в устата на прасето една червена ябълка или лимон и го украсяваме с настърган хрян и магданозени клонки. Поднасяме с червено вино.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s