Телешко кебап

Продукти:
0,800 гр. телешко месо; 0,100гр. кр. масло; 5-6 глави лук; 1 с.л. брашно; 5 бр. люти пиперки; 1/2 вр. магданоз; чубрица на вкус; 1 ч.л. червен пипер; 2 ч.л. чер пипер; 1 ч.л сол; 1 с.л. доматено пюре.

Начин на приготвяне:
Месото се нарязва на дребно и се запържва леко в сгорещената мазнина. Към него се прибавят последователно лукът, нарязан на дребно, брашното. червеният пипер, доматеното пюре, малко бульон и сол на вкус. Когато месото омекне, се прибавят лютивите пиперли, черният пипер и чубрицата. Ястието се оставя на тих огън още 10на минути. Поръсва се със ситно нарязан магданоз и се маха от огъня.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s