Телешко с лук

Продукти:
1кг. телешко месо; 1,200кг. лук; 1 ч.л. червен пипер; 3-4 бр. домати; сол на вкус.

Начин на приготвяне:
      Взема се по-тлъсто месо, нарязва се на средно големи парчета и се задушава в собствената си мазнина, след което се залива с топла вода (да се покрие), посолява се и се вари на тих огън до полуомекване. Прибавят се изчистеният, измит и нарязан на едро лук, червеният пипер и доматите, нарязани на дребно. Ястието се вари, докато остане с малко сос.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s