Телешко с прясно зеле

Продукти:
0,750гр. телешко месо; 1,500кг. прясно зеле; 6-7 бр. домати; 1/2ч.ч растителна мазнина; 1 ч.л. червен пипер; сол на вкус.

Начин на приготвяне:
      Месото се нарязва на късове, посолява се и се задушава в мазнината и малко вода до полуомекване.Прибавят се ситно нарязаното зеле, червеният пипер, дребно нарязаните домати. Ястието се посолява на вкус и се вари на тих огън до готовност.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s