Книжен кебап

Продукти:
около 1,250кг. агнешко месо(от плешка), З връзки зелен лук, 2 връзки магданоз, 1 връзка джоджен, 4с.л. мазнина, чер пипер и сол.

Начин на приготвяне:
Не тлъстото агнешко месо нарежете на парчета. Нарежете на ситно зеления лук, магданоз, джоджена и ги объркайте с месото, мазнината, черният пипер и солта. Изсипете получената смес върху фолио или пергаментова хартия, намазана с мазнина. По желание всяка порция може да завиете поотделно. Грижливо препънете фолиото (хартията) като плик, наредете в намазнена тавичка, в която сипвате и съвсем малко гореща вода, и печете най-малко 1 час. Когато всяка порция е завита поотделно, поднесете кебапа с фолиото.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s