Фазан

      Фазанът трябва а постои няколко дни, за да е крехко месото му. Добре измития фазан пълним със следната плънка: 2 кифли или 2 филийки бял хляб без кората топитм в прясно мляко и изстискваме добре. Разбиваме на пяна с мискера 50гр. масло, прибавяме изстискания хляж, 3 яйца, сол, чер пипер, 250 гр. варени и добре смачкани кестени, 60гр. смелни бадеми. Разбъркваме добре плънката, пълним фазана, зашваме, посоляваме го и го печем в тавичка с масло и вода до омекване.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s