Бяла риба в тесто

В тиган се задушават 2 глави лук, нарязани на ситно, 1 чушка, нарязана на тънки колелца,1–2 домата без семето. В друг тиган в масло се задушават 300 гр. гъби по избор. Парчета филе от бяла риба се слагат в тестена кора,омесена от обикновено брашно, олио, сода, вода и малко царевично брашно. Разточва се кората, загъва се вътре филето с всички зеленчуци, поръсва се със сока от 1/2 лимон, черен пипер и девесил. Загъва се с половината кора. Краят се усуква, правят се прерези от горната страна, намазва се с олио и още лимонов сок. Пече се до зачервяване.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s