Печена скумрия с вино

Продукти:
4 скумрии, 300 мл. бяло вино, 1 глава лук, 4 лъжици олио, 1 лимон, 1 дафинов лист, чер пипер, сол.

Начин на приготвяне:
Измийте, посолете и наредете скумриите в намазана с масло тавичка. Отгоре ги поръсете със смлян чер пипер. Наредете върху рибите кръгчета лук и кръгчета от обеления лимон, поставете дафиновия лист. Ако имате пресен магданоз, нарежете го на ситно и го поръсете. Залейте с виното и олиото. Печете в умерена фурна. Поднесете с гарнитура от сварени картофи, задушени моркови, резенчета лимон.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s