Пълнена пъстърва

Продукти:
4 пъстърви, 60 гр. масло, 200 мл. вино, 1 връзка магданоз, 1 стрък чесън, сол.

Начин на приготвяне:
Смесете размекнатото на стайна температура масло с нарязания на ситно магданоз и счукан чесън. Напълнете почистените и измити пъстърви, затворете разреза с клечки за зъби и ги наредете в намазана с масло тавичка. Залейте с виното, покрийте с фолио и оставете рибите за 5-6 часа в хладилник. Извадете и запечете във фурна. Преди това не забравяйте да посолите. Поднесете със сварени на пара картофи или задушени пресни картофи.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s