Пъстърва на фурна с домати и босилек

Продукти:
2 пъстърви, 3 средно големи домата,4 листа босилек (и 4 за украса), 4 с.л. зехтин, сол на вкус.

Начин на приготвяне:
Пъстървата се почиства, измива и разрязва надлъжно. Посолява се, поставя се в намазнена тава и около нея се нареждат нарязаните на шайби домати. Босилекът се накълцва и се поръсва върху доматите. Пече се в загрята на 200 градуса фурна около 10 минути. Сервира се върху доматите и се украсява с листа босилек.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s