Пъстърва с вино

Продукти:
4 пъстърви, 300 мл. бяло вино, 1 лъжица брашно, 3 лъжици масло, 1 лимон, сол.

Начин на приготвяне:
Изчистете и измийте пъстървата, поставете я в подходящ съд и я залейте с виното, посолете. Оставете я 1-2 часа. В тавичка стоплете маслото, разбъркайте в него брашното и отгоре наредете отцедената и посолена риба. Печете в умерена фурна. Залейте с лимонов сок и поднесете с картофена салата.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s