Пъстърва с лук

Продукти:
1 кг. пъстърва, 500 гр. лук, 100 мл. оцет, 100 мл. олио, 1 морков, 1 връзка магданоз, сол.

Начин на приготвяне:
Изчистете и измийте рибата, нарежете я на парчета. Нарежете лука и моркова на парчета. В намазана с масло тавичка подредете лука и морковите, отогре – парчетата риба и покрийте с останалия лук. Посолете, поръсете с нарязания на ситно магданоз, залейте с предварително разбъркания оцет и олио. Оставете рибата 10-15 минути и изпечете в умерена фурна.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s