Рибник

Продукти:
0,500гр. лук; 250мл. олио или зехтин; чер и червен пипер; сол; 2-3 ч.ч вода; 250гр. ориз; Шаран около 1 кг.

Начин на приготвяне:
Добре задушения в горещо масло и нарязан на филийки лук солим със сол. чер и червен и пипер. Нареждаме го в тавичка, заливаме с водата и когато заври, прибавяме изчистенияи измит ориз. Щом оризът леко набъбне, слагаме рибата, която сме изчистили, посолили и нарязани на парчета. Печем. Поднасяме със лимон и бяло вино.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s