Рибно плато

Продукти (за 1 порция):
3 филии черен хляб, 20 гр. сметана, 5 гр. хрян, 30 гр. пушена сьомга, 40 гр. маслинова паста, 30 гр. копърка, 30 гр. риба тон, 20 гр. краставица, лимон и копър за декорация.

Начин на приготвяне:
Филийките хляб се разрязват на четири и се гарнират с различните рибни продукти. Първите четири парчета се намазват със заквасената сметана, смесена с хряна, и отгоре се нарежда сьомга. Вторите четири парчета се намазват с маслиновата паста върху която се слага копърката. Третите четири парчета се покриват с краставицата и рибата тон.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s