Шаран с кисело зеле

Продукти:
1 по-едър шаран; 1 по-голяма глава кисело зеле; 0,500мл олио или зехтин; 1-2 глави лук; чер и червен пипер; салца.

Начин на приготвяне:
Ситно нарязаното кисело зеле заедно с лука обръщаме в мазнина и задушаваме. Разбъркваме го с червен пипер, настиламе го в тавичка, а отгоре слагаме намазания с олио добре изчистен шаран. Не забравяйте, че зелето е солено!. Покриваме рибата с големи зелеви листа и печем на силно загрята фурна. От време на време доливаме вода.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s