Шаран с лук

Продукти:
1кг. лук; 1 голям шаран; 150-200гр. счукани орехи; галета; сол; чер пипер; дивисил; 3 с.л. брашно; олио.

Начин на приготвяне:
В горещото олио пържим лука (или го задушаваме с малко вода), ситно нарязан. Посоляваме със сол и чер пипер, объркваме го с орехите и го изсипваме в тавичка, в която слагаме листа дивисил. Слагаме отгоре парчетата риба, които са посолени и оваляни в галета, размесени с брашно. Печем в силно загрята фурна, като заливаме с малко вода и кафяна чаша бяло вино.Поднасяме със сока от 1-2 лимона.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s