За нас…

Ние сме момиче и момче от Русе, е вече попораснали, ама само малко. Имаме опит и познания в операционните системи и софтуера като цяло, в създаването и редакция на графика, аудио и видео, готварството и шиенето на гоблени. Познайте кой къде. Фенове сме на Linux, Supernatural, Rock’n’Roll-а и на някои други такива…. е и с уеб дизайн се занимаваме ;), ако някой има претенции върху нещо от публикуваното, да ни пише. Когато публикуваме нещо, което не е наше, винаги пишем на кого е, стига да знаем, разбира се.

А ако Ви харесва това, което виждате и искате да направим нещо конкретно за Вас, не се колебайте и ни пишете. Ще Ви помогнем с разрешаването на проблеми със софтуер и/или операционна система, ще Ви помогнем с изработване и редактиране на медийно, графично или друго съдържание, както и оптимизирането му за web.

Темите в блога ще са всякакви, но най-вече ще са от изброеното по-горе. Мисля че е излишно да слагаме правила за блога, моля пишете коментарите си само на български, не на шльокавица, както и без нецензурни думи и обиди!

За създаването на този блог, ние отделяме от времето си и Ви даваме знанията си, моля уважавайте това. Преди да ползвате някой от материалите в блога, моля свържете се с нас… или поне споменете някоя добра дума за нас, там където публикувате взетото от тук.

Какво сме направили:

  • Превод на версия 1.3.1 на графичната среда Cinnamon и на аплетите ѝ. Също така има и скрипт за инсталиране. Подробности в публикацята.
  • Преводи на публикациите относно развитието на новата графична среда Cinnamon и аплетите ѝ.
  • Превод и портативна версия на програмата QTranslate. Подробности в публикацията.
  • Превед на програмата E.M. Total Video Converter, превода ще бъде официално включен в следващата версия на програмата, дотогава може да ни пишете да Ви го пратим, ако сте с Deb базирана Linux дистрибуция, превода е включен в скрипта за инсталиране.
  • Превед на плеъра AIMP3. Превода е включен в инсталатора на разработчика. Още информация за плеъра, тук, на страниците на блога.
  • Превод на играта Super Tux Kart, за съжаление превода не е включен в играта, може да го свалите от публикацията по темата в блога.
  • Видеоуроци на тема инсталиране и конфигуриране на Ubuntu и софтуер за Ubuntu, както и за работа с графичните редактори Photoshop и GIMP, текстови уроци относно файловата система на Ubuntu, конфигуриране на Ubuntu и софтуер за Ubuntu, както и насоки за флашване и модване на Symbian UIQ базирани смартфони.

Не е кой знае какво, но е от сърце… 🙂

Ако по една или друга причина искате да се свържете с нас, моля пишете на: spacy00001@gmail.com или на spacy00001@yandex.ru

Advertisements