Преместихме се


И така, за пореден път открих топлата вода, а именно – седмица и локалхост не са добра комбинация! Затова блога от вчера е част от голямото семейство на wordpress.com блоговете. Надявам се да му е добре тук, както се надявам че и за Вас ще e по-комфортно… независими от доставчик, процеси на уиндоуса и т.н. 🙂
Поради ограниченията на платформата блога има нов външен вид с по-малко и по-семпли менюта, но пък се освежи… Менюто Translate e бета версия, защото искам да му сложа още малко езици, може би и знаменца..
Поради прехвърлянето на платформата възможно е някъде текста да не е много добре стилизиран или да има някоя грешка в линковете, моля споделете.
Дано промяната да е за добро, да ни е честито и споделете мнение!

P.S. Настоящия адрес на блога е spacyzone.wordpress.com, стария адрес – spacy01.co.cc пренасочва насам, но още промените не са влезли в сила и може да е проблемен днес и утре… после ще го видим как работи.
Знаменцата в менюто вече са факт. 😉

Advertisements

7 comments on “Преместихме се

  1. Е, радваме се че е така, дори мисля че сега, ще сме още по-полезни! Ще се радвам, ако споделиш, кое е най-полезно за теб.

  2. Честито ! Така на мен лично повече ми харесва блога 🙂 То малко се чудих що се мъчихте с домашен хост ама айде щом открихте топлата вода още веднъж Честито !

  3. Ами просто дълго време си търсихме подходящ хост където да преместим сайта и се надяваме, че го намерихме 🙂 и благодарим за честитките за новия хост. Дано да ви харесат новите промени и с каквото можем ще бъдем полезни.

  4. И на мен локалния ми харесваше повече, докато бяхме на линукс, защото линукс и апач сървър са си много добра комбинация… докато седмица и апач – sucks. Не че не върви, върви ама кофти… Като си ми беше вкъщи cms си го ръчках, превеждах и т.н. а тук съм ограничен доста, ама ще свикна, и май взе да ми харесва да си правя менюта на html…

  5. Радвам се че блога ти харесва така повече (по-ранния коментар е от Гери)!
    Локалхоста на такъв тип блог от има няма 100 посещения дневно, с не повече от 5-6 човека онлайн на веднъж не е проблем за линукс десктопа, там апач сървъра работи незабележимо, и си човъркаш cms-а, превеждаш, местиш това тук, това там, играеш си, а на седмицата апача дотежава, освен това, като те пингне някой и/или се завърти харда и касперски веднага тича да провери какво става :D…. мъка голяма е.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s