SuperCopier 2.2


Рядко показвам готов софтуер, но тази програмка наистина е добра, тя ускорява процеса на копиране (или преместване) и ни спестява досадните грешки, особено ако копираме на външно устройство… а на всичко отгоре е безплатна и с отворен код. След инсталиране, програмата се интегрира с уиндоус, като маркирате даден файл за копиране/преместване, суперкопира ще извърши това вместо уиндоус, освен това имате и иконка в трея (която може да бъде махната) откъдето може да зададете допълнителни настройки, менюто изглежда ето така, като на по-сложните опции има бутонче със справки и разяснения:


а прозореца при копиране изглежда така:


След инсталация, програмата се намира в C:\Program Files\SuperCopier2, а ако сте махнали иконката от лентата и се чудите как да стартирате менюто с настройки, цъкнете на файла SC2Config.exe, в същата директория има папка Languages, там може да добавите файла Bulgarian.lng, който ще видите най-долу в публикацията и който е лично мой (гледам да наваксам на големите батковци, които имат стотици преводи)! Наложи ми се да ползвам Руския езиков файл за основа, защото английския език е „вграден“, което предизвика известни трудности, но вярвам че се справих… След като сте поставили файла, изберете го от менюто, може би ще Ви се наложи да рестартирате програмата.

Ето и линк, от който да свалите програмата: цък. Линка е към последната версия на програмата – 2.2 Beta, превода е съобразен също с тази версия. Приятно ползване!

––––
Bulgarian.lng

Advertisements

5 comments on “SuperCopier 2.2

  1. Браво, само ми се струва че интерфейса ползва GTK, но нищо и това се преживява (ако ползваше QT4 щеше да е прекалено хубаво).

  2. Да, мисля че наистина е така… през цялото време имах чувството че има нещо познато… Като добавим и скоростта на копиране, приликите със света на линукс се засилват още! 🙂

  3. Линкът за превода не работи 😉 ако може да го оправите ще съм много благодарен.

  4. Оправено е, благодаря че ми каза, не е за вярване колко съм завеян понякога… 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s