Anonymous до bTV


Не искам безмислени спорове, колко оригинално е това съобщение… Преди всичко Anonymous е идея, не организация! Но ако сте съгласни с това, което се казва (на български е), ако сте съгласни че тази телевизия вече няма нищо с обективната и независима журналистика, разпространете посланието, бъдете посланието! И ако мога да перерфразирам леко едно изречение от един велик филм:

If you see what I see, if you feel as I feel, and if you would seek as I seek, then I ask you to stand beside me and spread the message, be the message!

Advertisements

5 comments on “Anonymous до bTV

 1. Може и да ставам досаден, ама това е пълна глупост.
  Защо ли? Много просто.
  Защото дикторката анонимка какво ми каза? Нищо което не знам. Патетично и с голи фрази ми обясни защо е мокро, когато вали дъжд.
  Извинявам се, ама тия за тъпи овце ли ни имат?
  Че то аз телевизия гледам само вечер, колкото да ме приспи, като дават реклами превключвам, че ме дразнят. Видя ли нещо да се рекламира, значи е пълен боклук и въобще не го купувам.
  Както и да е, анонимна му работа ….

 2. Всъщност „тя“ е програма за четене на текст, част от софтуера SpeechLab, както и да е, ти и много други може и да знаем това, за което се говори но мълчим… А щом само мълчим и щракаме каналите (и псуваме тихичко, че да не ни чуе някой), може и да сме овце!

 3. Не мълчим и не щракаме каналите. Просто ползваме това дето ни харесва и игнорираме това дето не ни харесва. От 50 канала бтв е една малка спирка. От години не вярвам сляпо на това дето говорят по телевизора, без значение коя телевизия. Пък и бтв кой я короняса за национална. Националната трябва да бъде скучна и такъв е канал 1, те това ни е националната телевизия. Кой вменява, че битиви трябва да предлага журналистика? Това, че те се дуят, не значи че трябва да ги мразим.
  Мислиш ли, че тея, дето гледат битиви, наистина са „облъчени“? Да сигурно има, но повечето гледаме ако има интересен филм, заспиваме на слави, гледаме какво ще е времето и толкоз. А когато се изтъпанят разни там политици, и да ги гледаме, ги гледаме дотолкова, че да видим колко се излагат. Нищо ново под слънцето.

 4. Събудете се, Anonymous са 100%-ва креатура на на илюминатите и реално ускоряват довършването на налагането на илюминатския NWO.

  Вижте просто какво представлява логото на „анонимните“: костюмар (!!!) с питанка вместо глава (!!!), като на фона му стои стилизирана графика на земното кълбо (= което е като лого и на самите илюминати, тъй като те са тези с плановете за световна технократска тоталитарна държава с чипове на всички, камери, подслушвателни устройства, биометрични данни, генномодифициране на определени хора, за да властват над другите, биохимикофизически оръжия за масово и индивидуално поразяване, отровни вещества в храните и водата, промиващи мозъка масмедии (вкл. 99% и от интернет, който също е вид масмедия) и т.н.;

  Именно те създадоха и контролират и интернет (всеизвестен факт е, че интернет започва като свръхсекретен военен проект на американските военни, които и досега го контролират и администрират, макар и под маската на ICANN, W3C, IETF, IEEE, илюминатските ЕС и ООН и т.н.), затова всичко, което е в интернет, се знае приблизително откъде е изпратено и така лесно се ликвидират истинските търсачи на истината, които алармират за илюминатските планове и действия; интернет е перфектното технологично средство за следене, защото е автоматизирано и формализирано чрез технически протоколи, а самите търсачи на истина прибягват до ползването му, за да публикуват публично откритията, разкритията и т.н., и така реално сами попадат в мрежата за следене и я обогатяват).

  Освен това ви препоръчвам да се запознаете чрез търсене в интернет кое филмово студио е създало, пропагандира и е разпространител на пропагандния илюминатски филм „V“, от който уж произлиза пропагандния модерен образ на Гай Фоукс – да, познахте, „Warner Bros.“ или „Universal Pictures“ (не си спомням кое точно от две, реално няма значение) – ако не знаете, целият Холивуд, всички земни правителства, почти всички големи международни корпорации, всички религии (освен вашите лични убеждения, но и те са формирани предимно под влиянието на масмедиите, институционалното образование и религиите, затова мислете критично и търсете сами истината, а не се доверявайте на „анонимните“) и всички земни казионни масмедии (а и повечето от „алтернативните“, за да служат като дезинформационно-заблуждаващ параван пред истината) са създадени от, контролирани от, в джоба на илюминатите и бълваши тяхната пропаганда и идеология (или неща, които индиректно я поддържат и ускоряват плановете им чрез познатия илюминатски модел „(изкуствено създаване на) проблем(напр. война)-реакция(мадиите пропагандират, че „някой трябва да направи нещо по въпроса с „проблема““)-решение(реално не е решение, а просто засилване на контрола и ограничаване на човешките и граждански права и свободи в полза на вече споменатите с начални букви „илю“) (въпреки че и самите идеи за човешки и граждански права са творение на илюминатите, както е и цялото „Просвещения“ и повечето от значимите събития от „човешката“ история)“), тъй че си правете сами изводите.

  Освен това не е зле и да научите, че идейната концепция на първооригинала на „V“ (който се пада комикс, а не производния пълнометражния филм на Warner Bros.!) не е на „борец за свобода срещу тоталитарна диктатура“, а по-скоро на… анархист. Не че и анархизма не се използва за маша в ръцете на илюминатите де, но както и да е…

  the one with the truth

 5. Знаеш ли, ако напишеш публикация на тази тема (ако имаш блог, във FB, или където предпочиташ), публикация придружена с връзки (линкове) и снимки, поне донякъде доказващи твърденията ти ще я прочета внимателно и с интерес, но така написано без аргументи… Именно идеята Anonymous създаде движението OcuppyTogether, именно интернет направи възможно отразяването му и се видя как полицаи пръскат със спрей и бият протестиращи… А дали Гай Фокс е бил анархист и/или терорист? Ами може, зависи кои източници ползваш, някои биха го нарекли революционер… Но да се аргументирам срещу твърденията, неподкрепени с нищо е като борба с вятърни мелници и написан така, коментара ти е много близо да спама, така че – link it, or never happened!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s